top of page
Kati Korpela istuu tuolilla ja tekee töitä

Kati Korpela

PROJEKTIKOORDINAATTORI

Olen Kati ja toimin POF Interior:lla asiakaspalvelijana ja projektikoordinaattorina. Työpolkuni POF:lle alkoi, kun sain yllättävän puhelun eräänä elokuisena päivänä – ja tässä olen, iloisena osana tiimiä! Olen  työskennellyt myynnillisen asiakaspalvelun parissa koko urani, joten siirtymä POF:lle oli luonnollinen.

Työnkuvani kattaa monipuolisesti erilaisia tehtäviä: toimin asiakaspalvelussa, teen tarjouksia, vastaanotan tilauksia ja huolehdin käytännön asioista, kuten työmaan oven avauksista ja ilmoituksista. Teen etukäteisselvityksiä sisustusprojekteihin liittyen esimerkiksi pohja- ja sähkökuvat ja pintamateriaalit, jotta tiimimme voi keskittyä sujuvaan ja tehokkaaseen toteutukseen. 

Prioriteettini sisustusprojektien onnistumisessa on varmistaa, että tiimien on helppo suorittaa tehtävänsä paikan päällä. Tähän sisältyy  projektien aikataulutus, ajojärjestelyt ja asiakaspalvelu. Minulle laadukas asiakaspalvelu on kunnia-asia ja työssäni erityisesti nautinkin asiakaskontakteista.  

 

Työyhteisössämme olen tunnettu monipuolisista taidoistani, sillä minä olen se, joka usein hoitaa niitä kuuluisia "joku muu" -tehtäviä. Jos sinulla on sisustusprojekteihin, laskutukseen tai muihin juokseviin asioihin liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä! Olen myös oikea henkilö, kenen puoleen kääntyä silloin, kun ei tiedä keneen olla yhteydessä - sillä minä tiedän. ;) 

Kati Korpela istuu portaissa
POF henkilökunta

Lue lisää POF Interior:sta

bottom of page