top of page
 • Mikä on myyntisisustus ja miten se voi auttaa myymään asunnon nopeammin?
  Myyntisisustus on tehokas keino parantaa kiinteistön visuaalista ilmettä ja tehdä siitä houkuttelevampi potentiaalisille ostajille. Ammattimainen sisustaja suunnittelee tilat niin, että ne korostavat kodin parhaita puolia ja tekevät siitä mahdollisimman viehättävän. Tutkimukset osoittavat, että hyvin sisustetut kodit myyvät nopeammin ja parempaan hintaan.
 • Onko sisustuspalvelunne saatavilla ympäri Suomea?
  Kyllä, tarjoamme sisustuspalveluita lähes koko maan laajuisesti (Helsingistä Rovaniemelle).
 • Miten myyntisisustus eroaa tavallisesta sisustussuunnittelusta?
  Myyntisisustus keskittyy erityisesti kodin myyntiä edistävien tekijöiden korostamiseen ja potentiaalisten ostajien mielenkiinnon maksimoimiseen. Se on strategisempi ja tuloshakuisempi kuin perinteinen sisustussuunnittelu, joka keskittyy enemmän asukkaiden pitkäaikaiseen viihtyvyyteen ja toiveiden täyttämiseen.
 • Miten sisustus vaikuttaa asunnon myyntihintaan?
  Ammattimaisesti suunniteltu sisustus voi merkittävästi nostaa kiinteistön markkina-arvoa. Hyvin toteutettu myyntisisustus parantaa asunnon ensivaikutelmaa, mikä voi johtaa korkeampiin tarjouksiin ja nopeampaan myyntiin.
 • Kuinka kauan sisustusprojekti kestää?
  Projektin kesto vaihtelee kohteen koosta ja tarpeista riippuen. Tyypillisesti myyntisisustus valmistuu 1–3 viikon kuluessa ja toimitetaan sovittun ajankohtana. Aloitusajankohta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen ja samalla arvioidaan sisustuksen toimitusaika.
 • Mitä myyntisisustus maksaa?
  Myyntisisustuksen hinta määräytyy valitun sisustustason, asunnon neliöiden ja sijainnin mukaisesti. Tarjoamme aina ilmaisen alkukonsultaation, jonka aikana kartoitamme tarpeen ja laadimme tarjouksen. Tarjouksemme on läpinäkyvä, eikä sisällä piilokustannuksia.
 • Miten voin varata alkukonsultaation?
  Voit varata alkukonsultaation ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme verkkosivuillamme. Olemme sitoutuneet vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin 48 tunnin kuluessa.
 • Mitä eroa on myyntisisustuksella, myyntikalustuksella ja myyntistailauksella?
  Nämä kolme termiä—myyntisisustus, myyntikalustus ja myyntistailaus—liittyvät kaikki kiinteistön esittelyyn mahdollisimman houkuttelevalla tavalla ennen myyntiä. Myyntikalustus keskittyy huonekalujen ja muiden suurten sisustuselementtien sijoitteluun ja valintaan, jotka tekevät asunnosta houkuttelevamman ostajien silmissä. Tyhjät uudiskohteet sisustetaan vuokrahuonekaluilla tilapäisesti, jossa kalusteet auttavat ostajaa visualisoimaan itsensä asumassa ja käyttämässä asuntoa. Myyntisisustus -termiä voidaan käyttää myös sellaisissa yhteyksissä, missä sisustaja ei tuo mukanaan omia kalusteita, vaan sisustus muokataan jo asunnossa olemassa olevista huonekaluista. POF ei kuitenkaan toteuta tällaisia sisustuksia ollenkaan. POF:lla käytetään myyntisisustus ja myyntikalustus termejä sekaisin ja niillä tarkoitetaan aina tyhjän asunnon sisustamista vuokrahuonekaluilla. Myyntistailaus on usein kevytmuotoisempi kokonaisuus, jossa keskitytään pienempien sisustusesineiden, kuten kukkien, taulujen, tyynyjen ja keittiövälineiden käyttöä, jotka lisäävät kodikkuutta ja estetiikkaa tilaan. Stailauksessa keskitytään luomaan miellyttävä ja kutsuva tunnelma, joka vetoaa ostajien tunteisiin ja auttaa heitä kuvittelemaan elämää kyseisessä kodissa. POF:n myyntikalustuksiin kuuluu aina myös myyntistailaus, jonka runsaus riippuu valittavasta sisustustasosta.
 • Voiko mallisisustuksen tuotteita ostaa?
  Kyllä voi, ostosta voi sopia POF:n Kati Korpelan kanssa.
 • Voiko tuotteita tilata kotiin?
  Tällä hetkellä tuotteet on mahdollista noutaa varastoltamme. Teemme kuitenkin poikkeuksia toimituksissa, joten ennen tilaamista otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka kautta saat vahvistuksen toimitukselle: secondhand@pofinterior.fi.
 • Missä tuotteet ovat olleet käytössä?
  Pääosa tavarasta on POF Interiorin tekemistä sisustuksista poistuvia tavaroita, jotka on alunperin hankittu myyntisisustuksia varten. Osa tavaroista on uusia, Giitu sisustusverkkokaupan jäämistöä, jotka on säilytetty varastossamme.
 • Saanko palauttaa tuotteen, jos en pidäkään siitä?
  Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli tuotteen kunto on täysin sama kuin ostotilanteessa. Palautukset hoidetaan omakustanteisesti toimittamalla tuote takaisin POF:n varastolle varaston aukioloaikojen mukaisesti tai Postin tai Matkahuollon kautta.
 • Miten usein uusia tuotteita saapuu verkkokauppaan?
  Verkkokauppaan saapuu uusia tuotteita satunnaisesti riippuen sisustajistamme. Ilmoitamme aina uusista tuotteista ensimmäisenä uutiskirjeen tilaajillemme, jonka jälkeen uudet tuotteet ilmoitetaan Instagramis-storyissamme : pofinterior -tilillä.
bottom of page