top of page

Rakkaudesta sisustamiseen.

Olemme Pirkanmaalla toimiva myyntisisustuksia ja muita sisustuspalveluita tarjoava yritys. Olemme alan suurin toimija Suomessa ja ainut,  joka pystyy toteuttamaan asuntojen myyntisisustukset Helsingistä Rovaniemelle.  Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja teemme työtämme rakkaudesta sisustamiseen. Luovuus on yksi ydinarvoistamme, joka näkyy jokaisessa toteuttamassamme kohteessa. Yksikään kohde ei ole samanlainen kuin toinen ja jokainen sisustus suunnitellaan kohteen erityispiirteet huomioiden. 

POF henkilökunta

POF eli piece of furniture

1,5 milj.

LIIKEVAIHTO

8+1

TYÖNTEKIJÄÄ

yli 4000

TOTEUTUNUTTA MYYNTIKALUSTUSTA JA -STAILAUSTA

2006

PERUSTAMISVUOSI

Luovuus arvojemme ytimessä.

LUOVUUS

Luovuus on arvojemme ytimessä ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia sisustusratkaisuja, jotka herättävät erilaiset asunnot ja tilat eloon.

 

YHDESSÄ TEKEMINEN

Eri asiantuntijoiden välinen yhteistyö mahdollistaa laadukkaan tekemisen, uudet innovaatiot ja luo hyvän tekemisen meiningin työpaikalle. Uskomme, että yhteistyö sekä tiimimme sisällä että asiakkaidemme kanssa on avain parhaisiin tuloksiin. 

LAADUKAS PALVELU

Palvelumme laatu erottaameidät muista alan toimijoista. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja muokkaamme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan paremmin markkinoiden tarpeita. Tavoitteenamme on olla myyntisisustusalan kärjessä ja sinne pääsee vain tarjoamalla parasta laatua kaikkien palveluidemme osalta. 

Lue lisää
Eija Santaniemi tekemässä POF:n ensimmäistä sisustussuunnitelmaa

POF Interior:n tarina.

POF Interior:n tarina alkoi tyhjyyttään ammottavasta autotallista. Äidistä, joka halusi suunnitella persoonallisia toimitiloja sekä pojasta, joka mietti kuumeisesti korkeakoulunsa lopputyön aihetta.

 

Eräs kesäpäivä Tukholmassa vuonna 2004 muutti kaiken. Poika istuskeli hotellin aulassa ja selaili asuntolehdestä paikallista asuntotarjontaa. Myynnissä olevissa asunnoissa näytti olevan upeat sisustukset, aivan kuin joku olisi ne kuvausta varten sisään kantanut. Lehdelle löytyi helposti tilaa matkalaukusta.

Syksyllä 2006 lehtikuvista syntyi liikeidea, joka johti Santaniemi Oy:n perustamiseen. Pian tuon jälkeen silloinen NCC rohkeni tilata ensimmäisen sisustuksen uudisasuntoon Tampereen keskustassa.

Laminoitujen sisustuskuvien kanssa äiti ja poika kiersivät tapaamassa rakennusalan yrityksiä ympäri Suomen. Asiakkaille esiteltiin uutta ideaa rohkeasti ja miten myyntistailaukset tuovat asuntomarkkinointiin boostia.  

Nousevan alan harmiksi vuonna 2008 Yhdysvalloista Suomenkin markkinoihin vaikuttanut rahoituskriisi sai rakentamisen lähes pysähtymään noin vuodeksi. Pitkän matalalennon aikanakin POF oli sitkeä ja omaan tekemiseen uskottiin enemmän kuin koskaan ja palkintona tuosta ajasta selvittiin.

 

Vuonna 2012 alkoi uusi trendi, jolloin malliasuntojen sisustaminen muotoutui enemmänkin vakiintuneeksi käytännöksi. Se tarjosi alalle mahdollisuuden kasvuun jaetenkin niille toimijoille, joita sohvien kantelu kiinnosti. Ja poffilaisia se kiinnosti!

Nyt äiti on jo jäänyt hienon uransa jälkeen onnellisesti eläkkeelle ja meillä on ilo edelleen tuottaa huippuunsa kehitettyjä ja alati parempia palveluita ja konsepteja niitä tarvitseville asiakkaille.

Juhani seisomassa POF:n ensimmäisen pakettiauton vieressä.

Tutustu tekijöihimme.

Oma sisustuslehti

Olemme julkaisseet oman sisustuslehden kahdesti, vuosina 2021 ja 2022. Lehdet ovat olleet  täynnä inspiroivia sisustusratkaisuja, ajankohtaisia trendejä ja asiantuntijoiden vinkkejä. Lehdissä on esitelty vuoden upeimmat uudiskohteiden sisustukset ja tarjottu mainostilaa esimerkiksi rakennusyhtiöille. 

Etsimme nyt uusia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisimme luoda seuraavan upean numeron. Lehtipaikkaa tarjotaan spesiaalikohteille, joihin toteutetaan Premium- tai Superior-tasoinen sisustus. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue vanhoja sisustuslehtiämme ilmaiseksi:

POF:n oma sisustuslehti
POF:n oma sisustuslehti

Seuraa meitä somessa: 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
bottom of page