top of page
Juhani Grönberg POF toimitusjohtaja profiilikuva

Juhani Grönberg

TOIMITUSJOHTAJA & YRITTÄJÄ

Olen Juhani Grönberg, POF Interior:n toimitusjohtaja, yrittäjä ja omistaja. Visionäärinä ja nopeana ideoiden toteuttajana olen ollut vuosien aikana mukana perustamassa ja kehittämässä useita eri yrityksiä. POF Group Oy, eli POF Interior on menestyksekkäin yritykseni, joka on kasvanut vuosien varrella Suomen suurimmaksi ja ainoaksi valtakunnalliseksi myyntisisustuksia tarjoavaksi yritykseksi. POF:n myyntisisustuskonsepti sai alkunsa aikana, jolloin uudisasuntojen markkinointi vasta haki uomiaan Suomessa ja täällä sitä edelleen ollaan!

Vuosien aikana olemme sisustaneet mm. Big Brother taloa, olleet mukana Huvila & Huussissa sekä olemme saaneet kunnian sisustaa useita eri arvokohteita Helsingissä, Levillä ja muualla Suomessa. Innokkaasti lähdemme tekemään projekteja oman ”mukavuusalueemme” ulkopuolella ja otamme haasteet avosylin vastaan. Meille poffilaisille on aina ollut parasta yhdessä tekeminen ja upeat projektit, olivatpa ne sitten myyntisisustuksia tai tv-projekteja.

 

 Kaiken kaikkiaan, työskentelyni lahjakkaiden ihmisten kanssa on muuttanut haasteita mahdollisuuksiksi ja olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet. Innolla odotan, millaisia mahdollisuuksia tulevaisuus POF:lle tuo.

 

Juhani Grönberg POF toimitusjohtaja istuu tuolilla ja lukee lehteä
DSC02387.jpg

Lue lisää POF Interior:sta

bottom of page