top of page
Sisustussuunnittelija Atte Helenius

Atte Helenius

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ & SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Olen Atte Helenius ja olen tehnyt työtä sisustussuunnittelijana jo yli 10 vuotta. Yli tuhannen suunnitteluprojektin kokemuksella, minulla on laajat valmiudet toteuttaa erilaisia kohteita ja olen aina valmis uusiin haasteisiin!

Inspiroidun erityisesti muotoilusta, arkkitehtuurista ja designista. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on myös yksi intohimoistani, joka näkyy kaikissa suunnittelemissani kohteissa. 

Olen erikoistunut luomaan tiloja ja ympäristöjä, jotka heijastavat ihmisten yksilöllisyyttä ja tarpeita. Uskon vahvasti siihen, että hyvin suunniteltu ympäristö voi parantaa elämänaatua ja tuoda iloa arkeen. Olen aina avoin uusille ideoille sekä innostunut löytämään luovia ja monipuolisia ratkaisuja erilaisiin suunnitteluprojekteihin.

 

Työskentelyssäni pyrin yhdistämään esteettisen silmän, teknisen osaamisen ja asiakkaan yksilölliset tarpeet saumattomaksi kokonaisuudeksi. Haluan luoda toimivia ja kauniita tiloja, jotka inspiroivat ja tuovat iloa niiden käyttäjille. Haluan sisustussuunnittelijana / projektipäällikönä kehittyä ammatillisesti jatkuvasti yhdessä taitavan tiimini kanssa.

Atte Helenius seisoo ruukun kanssa

Lue kirjoittamiani blogitekstejä:

Suunnittelemiani kohteita:

POF henkilökunta

Lue lisää POF Interior:sta

bottom of page