top of page

Inspiroivat työtilat saavat ihmiset viihtymään toimistolla.

Toimitilojen sisustus vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden hyvinvointiin, tehokkuuteen ja yrityksen imagoon. Viime vuosina etätyön tekeminen on lisääntynyt merkittävästi, jonka seurauksena toimistotilojen viihtyisyyden merkitys on korostunut entisestään. Tilojen on oltava houkuttelevia, inspiroivia ja mukavia, jos työntekijöiden toivotaan tekevän töitä toimistolla.

 

Me teemme toimistoista ja muista toimitiloista upeita, asiakkaita tai työntekijöitä houkuttelevia paikkoja, jotka ovat myös toiminnallisia. Olipa kyseessä pienten toimistojen sisustus tai suurten toimitilojen suunnittelu meidän kauttamme tilasuunnittelu hoituu aina ammattiataidolla ja asiakaslähtöisesti. 

ihmiset tekemässä töitä toimistolla, jossa on hieno sisustus

Palvelumme toimitilasuunnitteluun:

ruukkukasvin silhuetti

TILASUUNNITTELU

Luomme yrityksen imagoa tukevan tilan, jossa neliöt on hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla.

pöytäryhmän silhuetti

KALUSTESUUNNITTELU

Suunnittelemme ja valitsemme kalusteet, jotka sopivat yrityksen tyyliin ja tilaan. 

VÄRI- JA MATERIAALIVALINNAT

Suunnittelemme toimitilaan harmonisen värimaailman ja yhteensopivat materiaalit. 

designlampun silhuetti

VALAISTUSSUUNNITTELU

Toteutamme toimitilan käyttötarkoitusta tukevan ja tyylillisesti yhteensopivan valaistuksen. 

Osta tai vuokraa kalusteet.

Kaikki kalustuksemme ovat huolellisesti valittuja, laadukkaita ja kestäviä, jotta ne palvelevat yrityksesi tarpeita pitkään. Kalustuksiin sisältyy laaja valikoima moderneja ja ergonomisia toimistokalusteita, kuten työpöytiä, tuoleja, säilytysratkaisuja ja taukotilojen kalusteita.

Toimitiloihin toteutetut kalustukset on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Kalustusten vuokrasopimukset ovat 9-12 kk, jonka jälkeen ne voidaan hakea pois, yritys voi ostaa ne itselleen tai vuokrasopimusta voidaan jatkaa. Kalustukset on myös mahdollista ostaa heti omaksi, riippuen sopimuksesta. Kalustuksien vuokrasopimuksilla on mahdollista toteuttaa myös toimitilojen myyntikalustuksia, jotka toteutetaan samalla mallilla kuin normaalit myyntisisustuksemme, mutta toimistotiloihin.

bottom of page