top of page

Myyntisisustus on tehokas työkalu asunnon myynnin edistämiseen.

Rakennusliikkeet ja kiinteistövälittäjät käyttävät yhä enemmän myyntisisustuksia ja -myyntikalustuksia sekä asuntostailauksia osana asuntojen markkinointia. Houkutteleva sisustus on tehokas tapa  parantaa kiinteistön vetovoimaa ja korostaa asunnon parhaita puolia.  Oikein toteutettuna myyntistailaukset jopa nostavat kiinteistön markkina-arvoa ja nopeuttavat myyntiprosessia. Ammattimaisesti toteutettuna nämä palvelut antavat parhaan mahdollisen ensivaikutelman ja saavat asunnonostajan kuvittelemaan itsensä asumassa kohteessa.  

myyntisisustuspalvelua uudiskohteisiin

Kolme sisustuspakettia, jotka palvelevat eri hintatason asuntoja.

STANDARD-, PREMIUM- JA SUPERIOR -TASON SISUSTUKSET.

Standard-sisustus

LAADUKAS VAKIOSISUSTUS 

Standard-sisustus on tasokas myyntikalustus, joka palvelee perustason asuntoja. Sisustuksessa käytetään varastostamme löytyviä huonekaluja ja prosessi on nopea suunnittelusta toteutukseen. Pakettiin ei sisälly moodboardia tai desingkalusteita. 

myyntikalustus
myyntisisustus

Premium-sisustus

KORKEATASOINEN JA RUNSAS SISUSTUS

Premium-sisustus on korkeatasoinen myyntikalustus, joka palvelee hintatasoltaan arvokkaampia asuntoja. Näyttävässä kokonaisuudessa on käytetty designtuotteita, runsaita sisustuksia ja asetelmia sekä paljon kalusteita.

Premium-sisustuksissa moodboard lähetetään asiakkaalle aina ennen toteutusta.

Superior-sisustus

ARVOKAS DESIGNKOKONAISUUS ARVOKOHTEILLE

Superior-sisustus on arvokas designkokonaisuus, jossa ylelliset, räätälöidyt yksityiskohdat korostavat asunnon arvoa. Tämä arvokas myyntikalustus palvelee uniikkeja huippukohteita, joiden arvoa halutaan korostaa myös sisustuksen avulla. Superior-sisustus toteutetaan läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja se sisältää suunnittelupalaverin, moodboardin sekä blogi- ja someyhteistyön.

myyntistailaus

Myyntikalustus kannattaa, koska se:

LISÄÄ ASUNNON VISUAALISTA VETOVOIMAA

Tyhjä asunto voi tuntua kolkolta ja vaikeasti hahmotettavalta.

 Myyntisisustus korostaa asunnon parhaita puolia tehden siitä kodin, jossa potentiaalinen ostaja pystyy kuvitella asuvansa. 

NOPEAUTTAA MYYNTIAIKAA

Tutkimuksien mukaan sisustetut asunnot myyvät nopeammin kuin tyhjät asunnot. Kun ostaja voi kuvitella asunnon omaksi kodikseen, päätösprosessi nopeutuu, mikä lyhentää markkinoilla oloaikaa.

NOSTAA MYYTÄVÄN KOHTEEN ARVOA

Hyvin toteutettu myyntikalustus lisää asunnon houkuttelevuutta ja johtaa parempiin tarjouksiin. Ostajat ovat usein valmiita maksamaan enemmän asunnosta, joka herättää vahvoja tunteita ja tuntuu omalta kodilta.

TUKEE MYÖS MUUTA MARKKINOINTIA

Ammattimaisesti sisustetuista asunnoista saa laadukasta sisältöä, joka on olennaisesta modernissa asuntomarkkinoinnissa. Nämä materiaalit auttavat erottumaan kilpailijoista ja tavoittamaan oikean kohderyhmän tehokkaammin.

sisustussuunnittelija suunnittelee myyntisisusta

Pintamateriaalien suunnittelu

Teemme myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua, jossa asuntoon valitaan kalusteiden lisäksi väripinnat ja pintamateriaalit. Tutustu asuntobrändäys-palveluumme.

Jonna Kivilahti sisustustoimittaja

Näkyvyyskampanja

Kauniit kohteet upeilla sisustuksilla ansaitsevat tulla nähdyksi! Kun haluat lisänäkyvyyttä kohteellesi, valitse markkinointikampanja boostaamaan kohteen näkyvyyttä.

KARTOITUS

Kartoitusvaiheessa tutustumme asiakkaan kiinteistöön. Käymme läpi sisustettavan asunnon neliöt, lokaation, toivotun aikataulun sekä  kohderyhmän, jonka pohjalta ehdotamme sopivinta palvelupakettia. 

TARJOUS

Teemme jokaisesta kohteesta erikseen tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen suunnitteluprosessimme aloitetaan. Hintaan vaikuttaa olennaisesti valittu sisustustaso, asunnon pinta-ala, aikataulu ja lokaatio.  

TOTEUTUS

Suunnittelemme ja sisustamme asunnon  sovitussa aikataulussa viimeistä yksityiskohtaa myöden. Mikäli asuntokaupat toteutuvat ja ostaja haluaa ostaa kaikki huonekalut, tämä on myös mahdollista!

Näin myyntisisustuspalvelumme toimii:

myyntisisustuksen tekeminen

Miksi valita POF? 

SUOMEN SUURIN MYYNTISISUSTUKSIA TARJOAVA YRITYS YLI 18 VUODEN KOKEMUKSELLA

01

YLI 18 VUODEN KOKEMUS

18 vuoden kokemuksella toimintamme ei häiritse rakennustyömaata lainkaan. Toimimme aina aikataulussa ja se minkä lupaamme, me myös pidämme. Tekijämme ovat kokeneita konkareita, joiden erilaiset tyylit palvelevat asiakkaitamme monipuolisesti.  Lue lisää tekijöistämme täältä!

03

SISUSTUKSET HELSINGISTÄ ROVANIEMELLE

Olemme ainut toimija Suomessa, joka toteuttaa myyntisisustuksia Helsingistä Rovaniemelle. Varastomme sijaitsee Tampereella, josta tiimimme operoivat ympäri Suomea. Asiakkaamme ovat meille kumppaneita, joita palvelemme suurella sydämellä.  

02

100% LAATUTAKUU

Sisustuksemme tunnistaa laadukkaista kokonaisuuksista ja jokainen yksityiskohta on mietitty tarkasti. Emme tingi laadusta koskaan ja se näkyy sisustuksiemme jokaisella palvelutasolla. Sisustukset mietitään aina asiakkaan kohderyhmä edellä, joka takaa sisustuksen vaikuttavuuden.

04

JOKAINEN ASUNTO ON ERILAINEN

Jokainen sisustus suunnitellaan tarkasti asunnon persoonallisuus, arvo ja tavoiteltava kohderyhmä huomioiden, projektin alussa kerättyjen lähtötietojen mukaisesti. Me emme tee kahta samanlaista asuntoa koskaan!

bottom of page