top of page

Näkyvyyttä, joka herättää kiinnostusta kohteesta ja yrityksestä.

Kauniit kohteet upeilla sisustuksilla ansaitsevat tulla nähdyksi! Teemme tuloksellisia näkyvyyskampanjoita kohteille, joissa on toteutettu Premium- tai Superior-tasoinen sisustus Näkyvyyskampanjassa yhdistetään  blogi, some ja sisustus kokonaisuudeksi, jotka yhdessä varmistavat, että kohteesi saa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja herättää kiinnostusta laajasti. Kampanjat voidaan toteuttaa  joko POF:n omalla tuotannolla tai yhteistyössä vaikuttajan kanssa.

​​

Mitä näkyvyyskampanjaan sisältyy?

Blogi

TARINA SISUSTUKSEN TAKANA

Jokaisella sisustuksella on oma tarinansa. Blogikirjoituksemme kertovat tämän tarinan kiehtovalla ja kiinnostavalla tavalla. Kirjoitukset tuovat esiin sisustuksen taustat, inspiraation lähteet ja suunnitteluprosessin yksityiskohdat. Näin lukijat saavat syvällisen ymmärryksen siitä, mitä kohteen takana piilee ja miksi se on erityinen. 

Sisustuskuvaus

HERKKUA ESTEETIKOLLE

Ammattitaitoinen sisustuskuvaajamme vangitsee kohteen kauneuden ja yksityiskohdat kuviin, jotka inspiroivat ja herättävät kiinnostusta. Laadukkaat kuvat ovat avainasemassa, kun halutaan välittää kohteen tunnelma ja estetiikka yleisölle. Sisustuskuvauksessa korostamme perinteisten asuntomyyntikuvien sijaan sisustusta, ja kuvaus on suunniteltu tukemaan blogikirjoitusta. Kuvissa on usein myös joko vaikuttaja tai sisustussuunnittelija riippuen halutusta näkyvyystasosta.

Markkinointi

NÄKYVYYTTÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA

Somemarkkinointi on olennainen osa näkyvyyttä. Kampanjamme varmistaa, että kohteesi saavuttaa laajan yleisön eri sosiaalisen median kanavissa. Hyödynnämme POF:n omaa somenäkyvyyttä ja verkostoa, mutta voimme myös tehdä yhteistyötä tunnetun vaikuttajan kanssa. Vaikuttajayhteistyö lisää kohteen näkyvyyttä ja tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita. Käytämme sekä maksettua että orgaanista mediaa. 

Vaikuttajayhteistyö

LISÄÄ TEHOA  JA NÄKYVYYTTÄ

Jos haluat maksimoida näkyvyyden, vaikuttajayhteistyö on erinomainen valinta. Tunnetut vaikuttajat tuovat kohteesi esille suurelle seuraajakunnalleen, joka luottaa heidän suosituksiinsa. Vaikuttajayhteistyö voi merkittävästi lisätä kampanjan tehoa ja laajuutta, ja se toteutetaan aina huolellisesti valikoiden juuri oikea vaikuttaja kohteellesi. POF hoitaa koko yhteistyön alusta loppuun. 

Miksi valita POF:n näkyvyyskampanja? 

POF Interior on tunnettu laadukkaasta sisustussuunnittelusta ja vahvasta asuntomarkkinointiosaamisestaan. Näkyvyyskampanjamme on näiden vahvuuksien yhdistelmä tuloksena kokonaisvaltainen palvelu, joka nostaa kohteesi esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa kyseessä uusi kohde tai jo olemassa oleva tila, kampanjamme takaa lisänäkyvyyttä. 

Räätälöidään kampanjasta sellainen, joka on yrityksenne tarpeeseen sopiva .

bottom of page