top of page
Sofia Toppari tai Sofia Ylihärsilä istuu tuolilla

Sofia Toppari

OPERATIIVINEN JOHTAJA & MARKKINOINTI

Moi olen Sofia Toppari ja roolini POF Interior:lla on yhdistää operatiiviset toiminnot ja markkinointistrategiat kokonaisuudeksi, joka tukee yrityksen tavoitteita ja kasvua. Vastaan POF Interior:n markkinointipalveluista kokonaisvaltaisesti ja kehitän näkyvyyttä lisääviä kampanjoita myös asiakkaillemme. Lisäksi, työskentelen Lahjasi.fi:n puolella, jossa tehtäväni on varmistaa päivittäisen toimintojen sujuvuus.

 

Taustaltani olen kokenut markkinointiammattilainen, mutta minulta löytyy kokemusta myös henkilöstöpalveluyrittäjänä. Olen iloinen ja energinen tyyppi, joka nauttii ongelmien ratkaisusta ja yrittäjämäisestä tekemisestä.

Arjen estetiikka ja sisustaminen ovat lähellä sydäntäni, vaikka en olekaan sisustussuunnittelija. Onkin onni, että työssäni pääsen tekemään yhteistyötä meidän superlahjakkaiden sisustussuunnittelijoidemme kanssa, joiden luomukset inspiroivat kerta toisensa jälkeen. Luovuus ja innovatiivisuus  mielestäni näkyvät POF:n arjessa jokaisena päivänä – and I love it!

Urheilu (katsominen ja tekeminen) ja koirat (=villakoirat) täyttävät arki-illat töiden ulkopuolella  ja lisäksi tietenkin sisustelen omaa kotiani.  Harrastelen myös pienimuotoista yritystoimintaa Puhdas Companyn kanssa. Olen ikuisen utelias ja teen jonkinlaisia opintoja todennäköisesti eläkeikään saakka.

Ota yhteyttä, kun haluat keskustella sisustukseen liittyvistä markkinointiyhteistöistä, -kampanjoista tai muista molempia osapuolia hyödyttävistä projekteista tai haluat saada lisätietoja Lahjasi.fi:n toiminnasta. 

Sofia Toppari tai Sofia Ylihärsilä tekee töitä sohvalla
POF henkilökunta

Lue lisää POF Interior:sta

Lue kirjoittamiani blogitekstejä:

bottom of page