top of page

Ammattimainen kuvatuotanto myynnin ja brändityön tueksi

Ensivaikutelma asunnosta on kaikki kaikessa. Laadukkaat ja tunnelmalliset asuntovalokuvat erottuvat massasta ja herättävät ostajaehdokkaan mielenkiinnon. Ammattivalokuvaajamme tietää, mitkä kuvakulmat myyvät ja miten asunnon tunnelma saadaan ikuistettua.

 

Toteutamme perinteisten asunnosta otettavien markkinointikuvien lisäksi video- ja dronekuvaukset sekä pienimuotoiset filkat. Jos tarvitset kuvia nopeasti,  toimitamme sosiaaliseen mediaan tarkoitetut, asunnon sneak peek -kuvat

12 h sisällä asunnon kuvauksesta.

kuopio_aallotar_a18_oh-19-3_edited.png
Turun Primus D113 (16 of 20)_PRINT_edited_edited_edited.jpg

Asuntovalokuvaus 

Asuntovalokuvaus on tärkeä osa kiinteistön markkinointia.  Hyvin otetut kuvat antavat käsityksen pohjaratkaisusta ja siitä, miten tilaa on hyödynnetty. Kuvien avulla on mahdollista havainnoillistaa huoneiden kokoa ja muunneltavuutta. Me hoidamme asuntovalokuvaukset ammattimaisesti sisustuksien yhteydessä.

Asuntovideokuvaus 

Asuntovideokuvaus on yhä suositumpi tapa esitellä kiinteistöjä potentiaalisille ostajille. Videokuvaus täydentää perinteistä valokuvausta ja antaa syvemmän vaikutelman asunnosta. Asuntoesittelyvideot toimivat markkinoinnissa eri tavoin kuin valokuvat ja antavat vieläkin realistisemman kuvan tiloista. 

Teemme asuntoesittelyvideoiden lisäksi käytönopastusvideoita, joka tarjoaa helpon tavan tutustua uuden kodin toiminnallisuuksiin.  

DSC05946-2.jpg

Somekuvaus

Tarvitsetko asunnosta somekuvia nopeasti käyttöösi? Tarjoamme asuntovalokuvauksen yhteydessä somekuvauspakettia, jossa toimitamme sosiaaliseen mediaan tarkoitetut kuvat 12 h sisällä kuvauksesta. Näkyvyyspakettiin sisältyy somekuvaus automaattisesti. 

bottom of page