top of page

Myyntisisustus on tehokas työkalu asunnon myynnin edistämiseen.

Rakennusliikkeet ja kiinteistövälittäjät käyttävät yhä enemmän myyntisisustuksia ja asuntostailauksia osana asuntojen markkinointia. Houkutteleva sisustus on tehokas tapa  parantaa kiinteistön vetovoimaa ja korostaa asunnon parhaita puolia.  Oikein toteutettuna myyntistailaukset jopa nostavat kiinteistön markkina-arvoa ja nopeuttavat myyntiprosessia. 

 

Myyntisisustus ja asunnon stailaus ovat siis paljon enemmän kuin myytävän kohteen sisustuksen päivittämistä -  ne tekevät kohteesta vetovoimaisemman potentiaalisille ostajille. Ammattimaisesti toteutettuna nämä palvelut antavat parhaan mahdollisen ensivaikutelman ja saavat asunnonostajan kuvittelemaan itsensä asumassa kohteessa.  

Olemme vuosien saatossa käyttäneet useita eri myyntisisustajia, mutta POF:n sisustuksista löytyy aina erityistä arvokkuutta ja jotain "lisäekstraa", mikä tekee kalustuksista erityisen kutsuvia ja viehättäviä kokonaisuuksia. Heidän kädenjälkensä ja inspiraationsa saavat kodin näyttämään kodilta, ja stailattu asunto myydään usein ensimmäisenä."

-  Pohjola Rakennus

IMG_9164-3_edited.png

Kolme sisustuspakettia, jotka palvelevat eri hintatason asuntoja.

Standard-, Premium- ja Superior-sisustus.

Standard-sisustus

Standard-sisustus on tasokas vakiosisustus, joka palvelee perustason asuntoja. Sisustuksessa käytetään varastostamme löytyviä huonekaluja ja prosessi on nopea suunnittelusta toteutukseen. Prosessi ei sisällä moodboardia tai desingkalusteita. 

Raision-Rovastinlinna-as-30-15-of-19_WEB_edited.jpg
WhatsApp Image 2024-04-05 at 12.18.37 (1).jpeg

Premium-sisustus

Premium-sisustus on korkeatasoinen sisustus, joka palvelee hintatasoltaan arvokkaampia asuntoja. Näyttävässä kokonaisuudessa on käytetty designtuotteita, runsaita sisustuksia ja asetelmia sekä paljon kalusteita.

Premium-sisustuksissa moodboard lähetetään asiakkaalle aina ennen toteutusta.

Superior-sisustus

Superior-sisustus on arvokas designkokonaisuus, jossa ylelliset, räätälöidyt yksityiskohdat korostavat asunnon arvoa. Palvelee uniikkeja huippukohteita, jonka arvoa halutaan korostaa myös sisustuksen avulla. Superior-sisustus toteutetaan läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja se sisältää suunnittelupalaverin, moodboardin sekä blogi- ja someyhteistyön.

untitled-100-of-208_WEB (1)_edited.jpg

Myyntikalustus kannattaa, koska se:

3.png

Lisää asunnon visuaalista vetovoimaa

Tyhjä asunto voi tuntua kolkolta ja vaikeasti hahmotettavalta.

 Myyntisisustus korostaa asunnon parhaita puolia tehden siitä kodin, jossa potentiaalinen ostaja pystyy kuvitella asuvansa. 

3.png

Nopeuttaa

myyntiaikaa

Tutkimuksien mukaan sisustetut asunnot myyvät nopeammin kuin tyhjät asunnot. Kun ostaja voi kuvitella asunnon omaksi kodikseen, päätösprosessi nopeutuu, mikä lyhentää markkinoilla oloaikaa.

3.png

Nostaa myytävän 

kohteen arvoa

Hyvin toteutettu myyntikalustus lisää asunnon houkuttelevuutta ja johtaa parempiin tarjouksiin. Ostajat ovat usein valmiita maksamaan enemmän asunnosta, joka herättää vahvoja tunteita ja tuntuu omalta kodilta.

3.png

Tukee myös muuta markkinointia 

Ammattimaisesti sisustetuista asunnoista saa laadukasta sisältöä, joka on olennaisesta modernissa asuntomarkkinoinnissa. Nämä materiaalit auttavat erottumaan kilpailijoista ja tavoittamaan oikean kohderyhmän tehokkaammin.

DSC05204.jpg

Pintamateriaalien suunnittelu

Teemme myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua, jossa asuntoon valitaan kalusteiden lisäksi myös väripinnat ja pintamateriaalit. Tutustu asuntobrändäyspalveluumme.

Laamanni Blogikuvat (5 of 22)_WEB.jpg

Näkyvyyskampanja

Tarvitsetko lisänäkyvyyttä kohteellesi? POF Interior toteuttaa myös erilaisia markkinointikampanjoita, jotka boostaavat kohteesi näkyvyyden uudelle tasolle. Tutustu markkinointipalveluihimme!

1.

Kartoitus

Kartoitusvaiheessa tutustumme asiakkaan kiinteistöön. Käymme läpi sisustettavan asunnon neliöt, lokaation, toivotun aikataulun sekä  kohderyhmän, jonka pohjalta ehdotamme sopivinta palvelupakettia. 

2.

Tarjous 

Teemme jokaisesta kohteesta erikseen tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen suunnitteluprosessimme aloitetaan. Hintaan vaikuttaa olennaisesti valittu sisustustaso, asunnon pinta-ala, aikataulu ja lokaatio.  

3.

Toteutus

Suunnittelemme ja sisustamme asunnon  sovitussa aikataulussa viimeistä yksityiskohtaa myöden. Mikäli asuntokaupat toteutuvat ja ostaja haluaa ostaa kaikki huonekalut, tämä on myös mahdollista!

Näin palvelumme toimii:

DSC05739.jpg

Miksi valita POF? 

Suomen suurin myyntisisustuksia tarjoava yritys yli 18 vuoden kokemuksella.

01

Lähes kahden vuosikymmenen kokemus

18 vuoden kokemuksella toimintamme ei häiritse rakennustyömaata lainkaan. Toimimme aina aikataulussa ja se minkä lupaamme, me myös pidämme. Tekijämme ovat kokeneita konkareita, joiden erilaiset tyylit palvelevat asiakkaitamme monipuolisesti.  Lue lisää tekijöistämme täältä!

03

Sisustuskumppanisi Helsingistä Rovaniemelle

Olemme ainut toimija Suomessa, joka toteuttaa myyntisisustuksia Helsingistä Rovaniemelle. Varastomme sijaitsee Tampereella, josta tiimimme operoivat ympäri Suomea. Asiakkaamme ovat meille kumppaneita, joita palvelemme suurella sydämellä.  

02

100% laatutakuu 

Sisustuksemme tunnistaa laadukkaista kokonaisuuksista ja jokainen yksityiskohta on mietitty tarkasti. Emme tingi laadusta koskaan ja se näkyy sisustuksiemme jokaisella palvelutasolla. Sisustukset mietitään aina asiakkaan kohderyhmä edellä, joka takaa sisustuksen vaikuttavuuden.

04

Jokainen asunto on erilainen

Jokainen sisustus suunnitellaan tarkasti asunnon persoonallisuus, arvo ja tavoiteltava kohderyhmä huomioiden projektin alussa kerättyjen lähtötietojen mukaisesti. Me emme tee kahta samanlaista asuntoa koskaan!

bottom of page