top of page
  • sofiayliharsila23

POF tukee päiväkoteja

Lahjoitimme yhteensä 800 heijastinliiviä Pirkkalan päiväkotien lapsille. Heijastinliivit otettiin päiväkodeissa ilolla vastaan, sillä kovassa käytössä olevat liivit kaipasivat monilla jo päivitystä. Meille liivien hankinta oli mieluinen panostus lasten turvallisuuden edistämiseksi. Lisäksi halusimme lahjoituksen avulla mahdollistaa sen, että päiväkodit voivat sijoittaa liiviostoihin suunnittelemansa rahat muuhun käyttöön.

POF on lahjoittanut aiemminkin rahaa hyväntekeväisyyteen esimerkiksi joululahjojen hankkimisen sijaan. Tällä kertaa halusimme valita lahjoitukselle paikallisen kohteen. Tuskin olisimme voineet keksiä parempaa kohdetta kuin pienten lasten näkyvyyden edistäminen vuoden pimeimpinä aikoina.

Liivejä toimitettiin eri väreissä, jotta eri ryhmiin kuuluvat lapset on helpompi tunnistaa. Myös ihan pienimmät lapset saivat kokoisensa liivit, jotta leikkiminen ja liikkuminen liivien kanssa on mahdollisimman mukavaa. Liivien taakse on painettu POFn rinnalle äskettäin avautuneen sisutusverkkokauppa Giitun logo.

Liivit pääsivät heti todelliseen testiin erilaisissa pihaleikeissä, eivätkä ne tuntuneet vauhtia hidastavan. Liiveissä onnistui niin kiipeily ja mäenlasku kuin hiekkaleikitkin. Oikeankokoiset liivit sujahtivat näppärästi toppahaalareiden päälle sivuilla olevien kuminauhojen ansiosta. Kevyemmälläkään vaatetuksella liivit eivät silti olleet liian isoja.

Myös POFn oma henkilöstö sai samalla käyttöönsä uudet heijastavat liivit ja takit, sillä leikkikenttien ohella hyvä näkyvyys työmailla on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden kannalta.

0 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page